Finalisten Groninger Ondernemingsprijs 2018 bekend

Donderdag 27 september zijn de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs bekendgemaakt, namelijk: FritsJurgens, Koopman Logistics en Roossien Hoogwerktechniek. Tijdens de nominatiebijeenkomst bij Noorderpoort in Stadskanaal kwamen zij uit de negen genomineerden* als beste uit de bus. Een van hen zal tijdens de finale in MartiniPlaza op 29 november worden uitgeroepen tot winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2018.

Pitch
De negen genomineerden hielden tijdens de nominatiebijeenkomst ieder een pitch van drie minuten voor de jury, publiek en pers. Winfryd de Haan, voorzitter van het bestuur van de Groninger Ondernemingsprijs: “Ik vind het een compliment waard voor alle bedrijven hoe zij zich hebben gepresenteerd tijdens de pitches. Het was van een ongelofelijke goede kwaliteit!” Op basis van eerdere gesprekken met de jury en deze pitch-presentaties maakte Siem Jansen, namens de jury, de drie finalisten bekend.

FritsJurgens

FritsJurgens maakt taatsdeuren. Dankzij de onzichtbare scharnieren van FritsJurgens, innovatief in de deur verwerkt, zijn er qua toepassing geen beperkingen meer. Zelfs bij een gewicht van 500 kilo zwaaien de taatsdeuren nog gracieus open. Het bedrijf uit Kolham levert de scharnieren aan prestigieuze hotels, kantoren, winkels en luxe woningen.

Koopman Logistics
De mosterdbruine vrachtwagens van Koopman Logistics Group, volgeladen met spiksplinternieuwe personenauto’s, zijn een bekend fenomeen op de snelweg. Meer onbekend is dat Koopman een compleet 24-uurs distributiebedrijf runt voor pakketten en pallets. En het familiebedrijf uit 1930 bewerkstelligt met de modernste informatietechnologieën grote besparingen voor zijn klanten.

Roossien Hoogwerktechniek
Roossien Hoogwerktechniek uit Groningen produceert, verkoopt en installeert industriële klimmaterialen, variërend van een eenvoudige keukentrap of ladder, tot en met geavanceerde stellages, steigers en rijdende bordessen. ‘Veilige werkplekken op hoogte’, zoals ze het zelf omschrijven. Bijvoorbeeld om vliegtuigen, boorplatforms, treinen of vrachtwagens veilig en comfortabel te kunnen onderhouden. De standaard producten komen zo uit de catalogus, de maatwerkproducten worden speciaal per opdrachtgever en locatie ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.