15 november

Volg de finale, do 18 november (20-21 uur) via de livestream!

De Finale van de Groninger Ondernemingsprijs 2021 op donderdagavond 18 november gaat gewoon door, maar – zoals u zult begrijpen – zonder publiek. U kunt de spannende ontknoping van minuut tot minuut meebeleven via de livestream. Wie gaat er aan het eind van de avond naar huis met de prestigieuze eretitel? Wordt het De Verbinding uit Groningen? Lift-Tex uit Tolbert? Of Next Generation Shipyards uit Lauwersoog?

U vindt de livestream donderdagvond tussen 20.00-21.00 uur hier Er is een reguliere livestream beschikbaar en een livestream met doventolk. Verder heeft u de mogelijkheid om te reageren via de chat.


Compact programma

In verband met het online uitzenden van de finale is het programma iets compacter dan anders (van 20.00 tot 21.00 uur). Qua uitstraling ziet het er net zo spectaculair uit als anders. Het podium wordt omgebouwd tot televisiestudio. Kortom: zorg dat u op tijd klaar zit, want dit wilt u niet missen! We hopen dat u met veel mensen samen gaat kijken en dat u van zich laat horen via de sociale media (facebook, twitter, linkedin).